Een correcte marktwaarde gezocht?

U verkoopt?

Een verkoop is op vandaag een vaak moeilijke en emotioneel zware opdracht. Bovendien wordt de wetgeving steeds strenger en complexer. Zeer vaak voelen eigenaars die zelf hun eigendom verkopen een grote druk, veel stress, onzekerheid en ga zo maar door. Uiteraard heeft dit vaak een negatieve invloed op hun verkoop.

Vandaar bieden wij u een complete verkoopservice. Wij begeleiden u doorheen dit volledige verhaal. Met onze jarenlange ervaring en meer dan 35 jaar aanwezigheid zijn wij hiervoor het best geplaatst!

We starten met een correcte prijssetting: een bepalende factor in uw verkoop verhaal. Daarna stellen wij uiteraard een volledig en waterdicht verkoopdossier samen, waardoor we ook juridisch geen enkel probleem zullen ondervinden.

Als deze basis eenmaal gelegd is begint het pas. Op dat moment gaan wij uit ons uitgebreid klantenbestand de geschikte kandidaten contacteren. Dit via verschillende wegen waarvan het belangrijkste nog altijd persoonlijk contact is!

Uiteraard gaan wij ook uw eigendom publiceren via diverse kanalen zoals alle internetpartners, etalage, sociale media,… alsook met een affiche ter plaatse.

Op het moment dat we de geschikte kandidaat hebben gevonden finaliseren we tot eenieders tevredenheid. Wij kiezen de snelste weg om koper en verkoper samen te brengen!

Contacteer ons snel om onze krachten te bundelen en uw verkoop te realiseren!”

U verhuurt?

Samenwerken met ons kantoor voor de bemiddeling bij de verhuur van uw eigendom biedt u meerdere voordelen.
Wij streven er naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U mag erop rekenen dat wij alles in het werk zullen stellen om u de beste service te verlenen.
Eerlijkheid duurt het langst!


Professioneel advies kan steeds bekomen worden bij onze medewerkers. Permanente bijscholing staat hier borg voor.

Op basis van onze vakkennis en ervaring kunnen wij u helpen bij een juiste prijsbepaling van uw eigendom, hierdoor is er een betere en snellere verhuur. Dit zowel voor de verhuring op jaarbasis als op vakantiebasis.

Onderhandelen is ons vak. Kennis en ervaring zijn hiervoor de sleutels. .
Extra veiligheid door het nagaan van de solvabiliteit van de huurder, dit samen met een individuele aansprakelijkheidspolis.

Het registreren van alle documenten behoort ook tot ons takenpakket, dit samen met een ruime dossiersamenstelling, zoals keuringsattesten aanvragen enz…

Een ruime plaatsbeschrijving voor het in gebruik nemen van het pand is essentieel dit zowel voor de huurder als de verhuurder.

Onnodige bezoeken worden vermeden. Onze geselecteerde kandidaten hebben al de informatie van uw eigendom ontvangen of uw eigendom via internet op foto bekeken. Uw privacy wordt zo weinig mogelijk geschonden.

Wij verzorgen steeds een begeleid en aangemeld bezoek. U wordt voortdurend op de hoogte gehouden over het verloop van de verhuur.

Een goede ligging van ons kantoor, een overzichtelijke etalage ruime openingsuren, …. zijn niet te onderschatten troeven.

Wenst u meer informatie over het verhuren van uw eigendom, neem gerust contact met ons op !

Contactformulier