kopen > Residentie Albert I

Residentie Albert I

Verkocht

Verkocht

Omschrijving

Fenomenaal appartement met veel zon én zeezicht te koop in Nieuwpoort!

Vastgoed aan de zee leeft omwille van een vakantiegevoel. Laat dat vakantiegevoel hier nu net centraal staan.

Door de fantastische ligging te midden van het commerciële centrum in Nieuwpoort-Bad bevinden we ons hier midden tussen alle winkels, restaurants, festiviteiten en zoveel meer. Na amper 100 stappen staan we met onze voeten in het zand en nadat we de trappers van onze fiets enkele keren hebben omwentelt zijn we vertrokken voor een zalige fietsnamiddag langs de havengeul. Door deze superieure ligging - nog steeds een van de belangrijkste eigenschappen van een appartement - is dit appartement in Nieuwpoort dé ideale vakantiestek. 

Uiteraard is er meer dan alleen maar een sublieme ligging. Dit appartement is gelegen aan de zuidwest zijde van de Albert I Laan waardoor we vanop het aangenaam ruim terras zowat de ganse dag kunnen genieten van de zon. Terwijl het zonnetje op dit terras schijnt kijken we over het Hendrikaplein naar de zee. Gezien de pier slechts 150m verder uitkomt krijgen we er steeds een leuke variatie van wilde golven in de winterperiode en kabbelend water met zeilbootjes in de zomer. Vanop de 3e verdieping hebben we daar bovenop ook nog voeling met passanten zonder dat we nog het lawaai van de straat hoeven te ervaren. Beter wordt een namiddag op uw terras niet denken wij dan!

Het appartement zelf beschikt over 2 volwaardige slaapkamers, 1 douchekamer in de slaapkamer en een afzonderlijke badkamer met inloopdouche. Verder vinden we ook nog een berging en afzonderlijk toilet. De leefruimte met open keuken is door de zonnige oriëntatie én de brede raampartijen ook steeds een aangename verblijfplaats. Alle modern comfort is aanwezig in dit appartement; zo kunnen we zelfs de verwarming van thuis reeds opzetten door een vernuftig SMS systeem. Zo komen we steeds aan in een aangenaam appartement, zelfs wanneer koning winter in het land is. 

Over een verhuis hoeft u zich geen zorgen te maken, dit appartement wordt aangeboden inclusief de kwalitatieve meubelen.

In de kelderverdieping beschikt dit appartement nog over een private berging en over fietshaken in de gemeenschappelijke fietsberging.

EPC: 176

Algemene info

ReferentieAlbert I 03.01
TransactieVerkocht
Algemene staatInstapklaar
Bouwjaar2009
Bewoonbare opp.90 m²
Totale opp.98 m²
Oriëntatie tuinZuidwest
Slaapkamers2

Indeling

Ruimte Aantal Opmerking
Kelder 1 /
Fietsenberging 1 /
Badkamer 1 /
Berging 1 /
Douchekamer 1 /
Eetkamer 1 /
Keuken 1 /
Slaapkamer 2 /
Terras 2 /
Toilet 1 /
Woonkamer 1 /

Technisch

Bouwjaar2009
Algemene staatInstapklaar
BemeubeldJa
Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied
Stedenbouwkundige overtreding Nee
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
EPC ref. 20210423-0002404396-RES-1
EPC
epc
176 kWh/m2
Certificaat elektriciteit Ja