kopen > Residentie Victoria I

Residentie Victoria I

€ 299 000

Bezoekje brengen?

€ 299 000

Omschrijving

Prachtig appartement met 3 slaapkamers in hartje Nieuwpoort!

Wenst u veelvuldige geslaagde vakanties in Nieuwpoort of bent u eerder op zoek naar een vaste woonplaats? Zoek niet verder! Dit appartement bundelt namelijk héél wat troeven.

Vooreerst bevindt u zich hier uiterst centraal. De Astridlaan in Nieuwpoort lijkt wel het middelpunt van alle belangrijke zaken in de omgeving. Of u nu snel nog naar de bakker moet, een uitgebreid restaurantbezoek beoogt of eerder de sportieve tour op wil met een fikse stadswandeling; het kan hier allemaal. Daarnaast is dit appartement ook ideaal gelegen qua mobiliteit; op slechts 5 minuutjes van de autosnelweg, dicht bij zowel de kusttram als bushaltes,... Kortom, de ligging is alvast fantastisch.

Het appartement zelf is dan ook nog eens een schot in de roos! Met 3 volwaardige slaapkamers, badkamer met ligbad en douchescherm, afzonderlijk toilet, lichtrijke living en bovenal een ruim terras waar zalig op getafeld kan worden hebben we aan ruimte geen gebrek. Bovendien werd het appartement afgewerkt met kwalitatieve materialen. De keuken werd volledig ingericht naar hedendaagse normen en de tegelvloer is een echte eye-catcher. 

Gezien de residentie pas in 2013 gebouwd en dus amper 10 jaar oud is hoeft u geen grote kosten te verwachten in de eerstvolgende jaren. Bij dit recente bouwjaar hoort ook een zuinige energetische installatie waardoor ook water, gas en elektriciteit geen grote hap uit uw budget zullen betekenen.

Als koper van het appartement krijgt u de eerste kans om de staanplaats(en) op de binnenkoer aan te kopen waarover de eigenaars van dit appartement beschikken én er is een gemeenschappelijke fietsberging voorhanden. 

E-peil 57.

Algemene info

ReferentieVictoria I 46 03.02
TransactieTe koop
Algemene staatLuxe afwerking
Bouwjaar2013
Bewoonbare opp.120 m²
Totale opp.130 m²
Oriëntatie tuinWest
Slaapkamers3

Indeling

Ruimte Aantal Opmerking
Fietsenberging 1 /
Keuken 1 /
Terras 1 /
Toilet 1 /
Woonkamer 1 /
Eetkamer 1 /
Slaapkamer 3 /
Badkamer 1 /
Berging 1 /

Technisch

Bouwjaar2013
Algemene staatLuxe afwerking
BemeubeldNee
Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied
Stedenbouwkundige overtreding Nee
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
EPC
epc
87 kWh/m2
EP(B) ref. 38016-G-2011/S3/EP02133/A001/SD014
E peil 57
Certificaat elektriciteit Ja