kopen > Residentie Mar Condal

Residentie Mar Condal

€ 975 000

Bezoekje brengen?

€ 975 000

Omschrijving

Exclusief topappartement in Sint-André Oostduinkerke te koop!

Welkom in de exclusieve buurt van Sint-André! Het hoeft geen studiewerk om te zien waarom deze locatie uitermate gegeerd is. We bevinden ons hier namelijk midden in de duinen van Oostduinkerke, vlak bij het centrum en toch midden in de rust. Bovendien ligt naast de duinen ook de zee hier aan onze voeten.

Uiteraard is het droomappartement aan zee meer dan de locatie alleen... Dit appartement werd afgewerkt met oog voor detail en duurzame materialen. Van een tot in de puntjes afgewerkt keuken, naar een badkamer met zowel ligbad als inloopdouche tot aan de vloerbekleding van massief parket; dit appartement heeft het allemaal. Ook qua ruimte is dit een voltreffer. De woonkamer is aangenaam breed en geniet uitermate veel lichtinval. Door z'n open karakter is ook de keuken een aangename plek om te vertoeven. De slaapkamers zijn in tegenstelling tot in veel appartementen aan zee echt volwaardige kamers waar zowel een 2-persoonsbed als kleerkasten in kunnen en aan praktisch gemak is er geen gebrek, getuige onder meer het afzonderlijk toilet én de berging aan de keuken met plaats en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

En dan moet het beste nog komen... Zowel vanuit uw zetel als vanop het aangenaam ruime terras beschikken we hier over een magnifiek zeezicht over de duinen. Het golvenspel kan eindeloos bekoren en is vele malen beter dan een TV in een woonkamer ergens op de derde lijn ten opzichte van de zee.

In tegenstelling tot in veel andere appartementsgebouwen hoeft u zich ook over de wagen en de fietsen geen zorgen te maken want bij dit appartement hoort een zéér ruime garagebox, waar u als koper van dit prachtige appartement de eerste kans krijgt om deze bij aan te kopen.

Tot slot zijn alle technieken in het appartement van topkwaliteit met als bewijs hiervan het EPC-attest met een score van slechts 94!

Contacteer ons vrijblijvend voor uw bezoek ter plaatse en laat u verleiden.

Video

Adviseur Verkoop

Algemene info

ReferentieMar Condal 01.02
TransactieTe koop
Algemene staatLuxe afwerking
Bouwjaar2010
Bewoonbare opp.105 m²
Totale opp.120 m²
Oriëntatie tuinZuidoost
Slaapkamers2

Indeling

Ruimte Aantal Opmerking
Fietsenberging 1 /
Garage 1 /
Keuken 1 /
Slaapkamer 2 /
Terras 1 /
Toilet 1 /
Woonkamer 1 /
Badkamer 1 /
Berging 1 /
Eetkamer 1 /

Bestanden

TypeBestand
Plan
EPC

Technisch

Bouwjaar2010
Algemene staatLuxe afwerking
BemeubeldNee
Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied
Stedenbouwkundige overtreding Nee
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
EPC ref. 20200908-0002312564-RES-1
EPC
epc
94 kWh/m2
Certificaat elektriciteit Ja

Bereken uw hypotheek

Omgeving

8670 Oostduinkerke, Zandzeggelaan 13