Opendeurmoment 3 Oktober 2020

18/9/2020 Opendeurmoment 3 Oktober 2020

 

Op 3 Oktober organiseren wij een opendeurmoment in 2 exclusieve  Zeedijkappartementen:

LECTUS IV en SEAHORSE

Van harte welkom van 14 uur tot en met 16 uur om deze pareltjes te ontdekken!Residentie Lectus IV
Zeedijk 91 -Nieuwpoort

 

Exclusief zeedijkappartement met 2 slaapkamers centraal op de zeedijk te Nieuwpoort-bad!

Deze bijna nieuwbouw uit 2018 voldoet aan het summum van uw wensen: prachtige architectuur; frontaal zeezicht én brééd zicht op het zandstrand en de duinen; afgewerkt tot in de puntjes; zonneterras achteraan van maar eventjes 25m², terras vooraan 8m²; veel inbouwkasten over gans het appartement.De oppervlakte van dit bemeubeld pand bedraagt 83m² . Bovendien bestaat de mogelijkheid om een garage aan te kopen in de residentie zelf mits supplement.

EPC-waarde: 80. Het BTW-stelsel is van toepassing maar er kan aangekocht worden onder het stelsel van de registratie mits prijsaanpassing.

U mag beginnen dromen...  Bekijk hier meer

 Residentie Seahorse

Zeedijk 78 - Nieuwpoort


Subliem zeedijkappartement met 2 slaapkamers in onze parel der Badsteden Nieuwpoort!

Centraal op de recent vernieuwde zeedijk heeft dit standingvol appartement heel wat troeven: unieke, zowel frontaal als lateraal, zichten op de Noordzee en het zandstrand; knusse living met zowel ruimte voor gemeubileerde eethoek en zithoek; terras vooraan; compleet ingerichte keuken met topmaterialen; berging met aan- en afvoer van water; afzonderlijk hangtoilet; volledig ingerichte badkamer met dubbele wastafel en ligbad/douche; 2 slaapkamers met zicht op het hinterland waarvan 1 met zuidgericht terras! De residentie Seahorse is een gerenommeerde residentie op de zeedijk te Nieuwpoort-bad en is slechts 10 jaar oud. Bovendien wordt dit pand volledig gemeubeld aangeboden én is een kelder incluis!Bekijk hier meer

 

 

 

Gratis waarde-/kostenberekening

Vraagt u zich af hoeveel uw eigendom waard is, of wat de eventuele verhuurprijs kan bedragen? Of bent u eerder benieuwd naar wat de syndicuskosten voor uw eigendom bij Euro Immo zouden zijn? Klik op één van de calculatoren en uw vraag wordt gratis berekend.

Verkoopwaarde Verhuurwaarde Beheerkost