kopen > Studentenresidentie Kotville

Studentenresidentie Kotville

€ 105 000

Bezoekje brengen?

€ 105 000

Omschrijving

Deze studentenkamer in de residentie Kotville is het ideale investeringsproduct!

Gebouwd op 450m van Vives, de grootste hogeschool van Brugge, vlak aan verbindingswegen zowel voor de wagen als het openbaar vervoer, beschikt de Residentie Kotville over heel wat troeven; hedendaags comfort in de vorm van eigen sanitair, performant WiFi systeem, eigen koelkast en TV,  een ruime parking én een gigantische fietsenberging, kortom: de ideale studieplek voor de vele Brugse studenten.

Na de ligging is er een 2de belangrijke pijler; de architectuur: Het ervaren architectenkantoor BAU bedacht een toegankelijk hedendaags concept waarbij de ruimtes optimaal benut worden én het gebouw er visueel tussenuit springt! Het groene accent dat in contrast staat met de houtstructuur van de buitengevel geeft de Residentie extra cachet en bovenal een frisse, hedendaagse look. Naast het visuele aspect is Kotville ook gebouwd met veel aandacht voor energie, waardoor studenten geen torenhoge verbruiksfacturen ontvangen zoals het vaak het geval is in de oudere kamers in de binnenstad.

Een 3e, niet te onderschatten troef van de residentie Kotville is de persoonlijke touch in combinatie met prioritaire aanpak op veiligheid! Zo beschikt Kotville over een eigen verhuurdienst waardoor studenten én eigenaars vlot een aanspreekpunt hebben en geen van beiden zich kopzorgen moet maken over wetgeving, contracten en ga zo maar door. Daarnaast is er een conciërge in het gebouw die 24/7 beschikbaar is voor de studenten. Dit voor allerhande kleine issues, maar ook voor een babbel wanneer dit nodig blijkt. Uiteraard waakt de conciërge ook over de dagelijkse rust en de veiligheid, ondersteund door het permanente camerasysteem.

Tot slot is het zo dat deze studentenkamer reeds verhuurd is waardoor u vanaf dag 1 rendement hebt. Bovendien koopt u hier onder het klassieke stelsel van registratierecht waardoor we wél nieuwbouw krijgen zonder de gigantische kost van BTW!

E-peil: 64.

Algemene info

ReferentieKotville 222
TransactieTe koop
Algemene staatInstapklaar
Bouwjaar2016
Bewoonbare opp.18 m²
Totale opp.18 m²

Technisch

Bouwjaar2016
Algemene staatInstapklaar
BemeubeldJa
Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied
Stedenbouwkundige overtreding Nee
Bouwvergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
EP(B) ref. 31005-G-20133022/EP16287/A001/D01/SD001
E peil 64
Certificaat elektriciteit Ja