Geniet van een heerlijke vakantie in Nieuwpoort!

Het jonge en trendy Nieuwpoort heeft alles wat u zoekt in een gezellige en aangename vakantie. Naast een uitgestrekt zandstrand met wandelpromenade, vindt u in Nieuwpoort ook verschillende restaurants aan de visserskaai, de gezellige winkelstraat, de vismijn en de grootste en mooiste jachthaven van Europa.

Nieuwpoort is vandaag nog aangenamer en leefbaarder dan ooit tevoren en hangt er het hele jaar door een sportieve drukte! De stad straalt rust en gezelligheid uit en is een ware hotspot, zonder de drukte van de grote badsteden. Op het strand valt er altijd wat te beleven, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Nieuwpoort is een populaire bestemming aan zee. Hier kan u volop genieten van veel leuke activiteiten en uitjes in de buurt of genieten van rust en ontspanning aan het strand. U bent ook snel in nabijgelegen badplaatsen als Middelkerke en Oostende.

Een vakantie in Nieuwpoort is de ideale bestemming om tot rust te komen en van de natuur te genieten. Een aantal elementen die u kunnen verleiden voor het boeken van uw vakantie in Nieuwpoort:

  • Tijdens de zomer kan u terecht in de gezellige beach bars die zorgen voor de nodige verkoeling.
  • De wandel- en fietsenpromenade langs de Havengeul is één van de mooiste routes van de kust.
  • Bent u op vakantie met kinderen, bezoek dan zeker de kinderboerderij, een perfectie manier om uw kind vertrouwd te maken met verschillende dieren in een natuurlijke omgeving.
  • Bezoek tijdens uw vakantie in Nieuwpoort zeker ook de grootste jachthaven van Noord-Europa. Tweeduizend boten zorgen voor een indrukwekkend zicht en de haven is ook altijd toegankelijk.
  • De oude stad met haar middeleeuwse architectuur is zeker een bezoekje waard.
  • In Nieuwpoort kan u ook naar hartenlust shoppen. In de gezellige drukte van de winkelstraat, vindt u alle topmerken in een enorm uitgebreid aanbod aan winkels. Shoppen maakt zeker een deel uit van uw vakantie in Nieuwpoort.
  • Als u van het goede leven geniet, dan is een vakantie in Nieuwpoort zeker iets voor u! In de trendy cafés en restaurants vlakbij de vismijn en de hippe lunchspots wordt u gastronomisch op uw wenken bedient.

Bij Euro Immo kan u terecht voor een uitgebreid aanbod van vakantieappartementen te huur in Nieuwpoort!

Waarom een vakantieappartement huren bij Euro Immo?

In Nieuwpoort is Euro Immo al 40 jaar het verhuurkantoor bij uitstek. Met een aandeel van 65% in de Nieuwpoortse verhuurmarkt is Euro Immo de ideale partner voor het vinden van uw ideale vakantiewoning.

Wenst u een vakantieappartement in Nieuwpoort te huren, maar heeft u nog bepaalde wensen, neem dan zeker contact op voor persoonlijke en professionele hulp bij uw zoektocht.

Naast het vakantie-aanbod, biedt Euro Immo ook een ruime keuze in appartementen te koop, appartementen te huur en nieuwbouwappartementen te koop. Voor andere diensten zoals het verkopen, verhuren en beheren van uw appartement, bent u bij Euro Immo zeker aan het juiste adres.