Euro Immo breidt uit: wij zoeken een nieuwe collega om onze syndicusafdeling te versterken!

Werken bij Euro Immo: das geen gewone job! Je werkt samen met een team van jonge en ervaren collega’s die er graag volledig voor gaan:

Euro Immo biedt een bruisende atmosfeer vol van uitdagingen, activiteiten en mooie verassingen tijdens, en na de werkuren.

Je kan hierbij op ons rekenen voor het ontwikkelen van de vereiste competenties maar ook daarna. Ons team schoolt zich regelmatig bij en dat moedigen wij ook aan! Doorgroeien is daarom bij ons altijd mogelijk.

Ben je op zoek naar een boeiende en afwisselende job met collega’s die op een respectvolle en energieke manier samenwerken, waar appreciatie en teamspirit op de eerste plaats komen en waar dankzij hard werk ook in de resultaten gedeeld wordt? Dan zal je graag deel uitmaken van Euro Immo-team!

Meer nog: Ben je zelf op zoek naar een een job binnen een topteam of ken je iemand die eventueel op zoek is: Euro immo trakteert momenteel iedereen op een weekendje aan zee die een sollicitant aanbrengt die uiteindelijk tot een indienstname leidt.

Vacature Syndicus: medewerker boekhouding gezocht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Syndicusmedewerker op voltijdse basis!

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks beheer van jouw portefeuille gebouwen in mede-eigendom.

Je verzorgt hierbij het financieel, technisch en administratief beheer, en je bent hiervoor doorlopend in contact met onze klanten en leveranciers. Je werkt zelfstandig binnen ons team waarbij je 100% kan rekenen op de steun en ervaring van de collega’s: je staat er dus niet alleen voor!

Kennis en ervaring zijn vanzelfsprekend van belang, maar jouw gedrevenheid en inzet overtuigt ons helemaal.

De vacature betreft een voltijdse, vijf-dagen 38u-week tewerkstelling, waaronder ook op zaterdag (woensdag en zondag zijn onze sluitingsdagen).

De verloning wordt in overeenstemming met de functie, opleiding en ervaring bepaald, daarnaast beschik je over een pakket aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, onkostenvergoeding, groepsverzekering en meer…

Over jou

  • Je beschikt over een professionele maar sympathieke manier van omgaan, klanten helpen vind je fijn!
  • Je bent administratief en boekhoudkundig onderlegd.
  • Je bent oplossingsgericht en beschikt over technisch inzicht, een basiskennis en interesse in bouwmaterialen is hierbij belangrijk.
  • Ervaring met gebouwenbeheer is een pluspunt, maar voor wie enkel boekhoudkundige ervaring heeft is een inlooptraject zeker mogelijk.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
  • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans.

Ben je geïnteresseerd om ons te ontmoeten en de details van deze vacature te bespreken? Neem vrijblijvend contact via info@euroimmo.be.

Ei Actuaheader Collegasgezocht0013