Euro Immo,
Dé vastgoedreferentie in Nieuwpoort en omstreken

U vindt in ons de all-round partner waar u als eigenaar voor elke vastgoedspecialisatie te rade kan. Wij zijn hierbij geen (inter)nationale keten, maar wel de expert in Nieuwpoort en omgeving.
Onze aanpak is persoonlijk, op maat en met kennis van zaken.

Ensemble 2

Goedemiddag& welkom

De fierheid waarmee ik mij als zaakvoerder tot u mag richten, komt voort vanuit Euro Immo’s transparante en klantgerichte manier van werken. Deze oprechte aanpak mag ik dagelijks ervaren sedert mijn aanstelling in 2000 en is onze prioriteit in eender welke uitdaging, naar zowel (ver)kopers als (ver)huurders toe.

Euro Immo heeft de opdracht om binnen een transactie in de vastgoedsector zo spoedig mogelijk de meest geschikte partijen samen te brengen. Daarbij is het essentieel alle betrokkenen een correcte service in combinatie met doorgedreven professionalisme te beloven.

Daarom zijn mijn medewerkers stuk voor stuk deskundigen in hun unieke tak binnen het vastgoed. Een voorbeeld hiervan is hun kennis van de alsmaar complexere wetgeving en vereisten desbetreffend. Ondanks de wisselwerking tussen verkoop, verhuur én het beheren van residenties, wordt elk domein individueel aangepakt. Dit is een sterkte en één van onze grote troeven!

Euro Immo is geen (inter)nationale keten, maar mag zich zonder blozen de expert in Nieuwpoort noemen. Wij hebben kennis van zaken en weten van wanten! In ons heeft u een aangename all-round partner gevonden. Eentje waar u als vastgoedeigenaar te rade kan op een warme en persoonlijke manier.

Met veel plezier nodig ik u uit onze website te ontdekken. Mocht u ondertussen vragen, suggesties of opmerkingen hebben, bent u altijd meer dan welkom om mijn collega’s of mezelf te contacteren. Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Stefaan Dhondt Gedelegeerd bestuurder
Euro Immo NV

Waarom

Euro Immo?

Tevreden klanten maken ons succes. Ons team gaat dan ook ontzettend ver om onze klanten steeds in de watten te leggen.

Het is een van de grootste redenen waarom Euro Immo een referentiemakelaar en -syndicus geworden is aan de Belgische kust. Met meer dan 6000 Nieuwpoortse klanten in portefeuille, kent Euro Immo de vastgoedmarkt in Nieuwpoort en omstreken als geen ander.

Onze specialisatie gecombineerd met een enthousiaste en volhardende aanpak maken van ons de ideale partner om het beheer van uw eigendom(men) te behartigen. Maak vrijblijvend kennis met de werkwijze van Euro Immo: een persoonlijke service waar u op kan rekenen.

Euro Immo
Euro Immo in cijfers +40 jaar ervaring
+500 vastgoedtransacties
per jaar
+6000 actieve klanten
 
14 gecertifieerde
specialisten

verkoop
verhuur
syndic

3 departementen
 

Ons kantoor,

fijn u te ontmoeten

Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in het verkopen, verhuren, beheren en verzekeren van appartementen en woningen aan de kust.

Euro Immo Kantoor Exterieur

Albert I laan 234, 8620 Nieuwpoort

Centraal gelegen in de bruisende winkelstraat van het charmante Nieuwpoort-bad is Euro Immo uw vastgoedmakelaar bij uitstek. Of u nu op zoek bent naar een huis of appartement in Nieuwpoort te koop of te huur: Euro Immo is dé makelaar aan zee die u een professionele A-Z vastgoedservice biedt.

wij staan voor u klaar

Ook buiten de kantooruren biedt Euro Immo performante dienstverlening. Ons telesecretariaat is dag en nacht bereikbaar voor ondersteuning: wij beschikken over lijsten met contactgegevens van elke residentie, zodus kan elke mede-eigenaar op eender welk moment gericht en meteen geholpen worden.

Ons team

mensen waarop u kan rekenen

Dankzij ons team van 14 medewerkers bieden we een complete service op maat en zijn we uitgegroeid tot dé immo-referentie in regio Nieuwpoort en omstreken.

Ons team bestaat daarbij stuk voor stuk uit gediplomeerde deskundigen die dagelijks hun ervaring in de praktijk bewijzen. Een voorbeeld hiervan is hun kennis van de alsmaar complexere wetgeving en vereisten desbetreffend.
Ondanks de wisselwerking tussen verkoop, verhuur én het beheren van residenties, wordt elk domein individueel aangepakt. Dit is één van onze grote troeven!

adviseurs inkoop en verkoop

Filip Van de Casteele
Filip Van de Casteele
+32 477 77 37 77 filip@euroimmo.be
Michael Dasseville
Michael Dasseville
+32 484 38 40 26 michael@euroimmo.be

adviseurs verhuur

Vincent Despeghel
Vincent Despeghel
+32 486 87 79 21 vincent@euroimmo.be
Elien De Braekeleer
Elien De Braekeleer
+32 485 65 62 72 elien@euroimmo.be
An De Bruycker
An De Bruycker
+32 58 62 27 12 an@euroimmo.be

adviseurs syndic

Dominique Dehairs
Dominique Dehairs
+32 58 23 65 82 dominique@euroimmo.be
Niels Werbrouck
Niels Werbrouck
+32 58 62 27 19 niels@euroimmo.be
Ruben Vanlede
Ruben Vanlede
+32 58 62 27 15 ruben@euroimmo.be
Christel Saubain
Christel Saubain
+32 58 62 27 16 christel@euroimmo.be
Timon Deputter
Timon Deputter
+32 58 62 27 20 timon@euroimmo.be

management

Stefaan Dhondt
Stefaan Dhondt
+32 58 23 65 82 stefaan@euroimmo.be
Inge Lepeire
Inge Lepeire
+32 58 23 65 82 inge@euroimmo.be