home/kopen/overzicht/Residentie Lectus VI
kaart
delen

Residentie Lectus VI

€ 945.000 Franslaan 60, Nieuwpoort 175M2 2 1 3

Residentie Lectus VI

€ 945.000 Franslaan 60, Nieuwpoort 175M2 2 1 3

Fenomenaal nieuwbouwappartement in het hart van Nieuwpoort!

Bent u op zoek naar compromisloze luxe? Dan bent u aan het einde van uw zoektocht gekomen!

Dit appartement heeft het namelijk allemaal. Vooreerst is er de topligging. Midden in het hart van Nieuwpoort-Bad biedt de Franslaan de ideale uitvalsbasis voor al wat Nieuwpoort te bieden heeft. Wenst u gezellig te kuieren door de winkelstraat, een strandwandeling te maken of het hinterland te verkennen? Gaat u liever, na een relaxte namiddag op het zonneterras van uw appartement, gezellig uiteten? Wel... Dit alles, én nog veel meer is van hieruit te voet bereikbaar! Ook voor de actieveling onder u zijn de mogelijkheden legio. 

Wanneer u de residentie betreedt zal u meteen merken dat dit geen doorsnee gebouw is. Met oog voor detail en niets dan hoogkwalitatieve materialen werd deze opgetrokken. In het appartement zelf werd dit simpelweg doorgetrokken.
U komt binnen in de hal die voorzien werd van een volledig op maat gemaakte wandkast, iets wat in gans het appartement terugkomt. Links is er het gastentoilet, rechts betreedt u de zéér lichtrijke woonkamer. De hoge raampartijen die uitgeven op het terras zijn een ware eye-catcher. De grote hoeveelheid aan licht accentueert optimaal de reeds zeer ruime bewoonbare oppervlakte. Op een winterse dag geeft de sfeerhaard op gas een magisch gevoel en in de zomer kiest u telkens voor een zonnige plek in uw woonkamer. De keuken werd uitgerust met de beste toestellen. De oven van Miele, de ingebouwde wijnkoelkast,... in combinatie met een groot werkblad van carrara marmer zorgen ervoor dat de keuken prins(es) onder u zich ten volle kan uitleven. De eetplaats biedt dan weer plaats aan maar liefst 10 personen die even later van de kookkunsten kunnen genieten.
Wanneer u verdergaat naar de 6e verdieping vindt u nog 3 volwaardige slaapkamers en de lichtrijke badkamer met zowel ligbad als inloopdouche en een dubbele wastafel.

De plek waar wij ons hart verloren waren echter toch de terrassen. Zowel voor- als achteraan het appartement is er een terras waar met de volledige familie kan genoten worden van een apero. Gezien de terrassen beschikken over een tegengestelde oriëntatie kan u dan ook steeds kiezen voor de zon of de schaduw. 

In een luxe-appartement verwachten we tegenwoordig ook qua technieken de hoogste standaard. Hier wordt uiteraard aan voldaan. Met een energiezuinige condensatieketel, centrale verwarming op gas en een installatie zonnepanelen van 1.480 Wp zal u hier slechts een minimum aan energie betalen. Dit vertaalt zich dan ook in een zeer zuinig E-peil 35.

Het lijkt ons evident dat u bij de aankoop van dit wondermooie appartement rekent op zo weinig mogelijk praktische beslommeringen. Omwille hiervan wordt het appartement volledig gemeubeld aangeboden en hoeft u zich alvast geen zorgen te maken over een uitputtende verhuis. Ook parkeren hoeft geen moeilijkheid te zijn, u krijgt als koper van dit appartement de eerste kans om de garagebox in dezelfde residentie (uiteraard volledig geautomatiseerd) bij aan te kopen.

Bent u nog niet hélemaal overtuigd? Kom dan zelf ontdekken wat voor een parel hier op de markt staat!

EPC: 54.

  • Algemeen
  • Indeling
  • Technisch
  • Documenten
  • Financieel
Algemeen
Referentie
Lectus VI 05.01
Transactie
Te koop
Algemene staat
Luxe afwerking
Beschikbaarheid
Bij akte
Bouwjaar
2020
Bewoonbare opp.
150 m2
Totale opp.
175 m2
Oriëntatie tuin
Zuid
Slaapkamers
3

Residentie Lectus VI

€ 945.000 Franslaan 60, Nieuwpoort 175M2 2 1 3
Indeling
Badkamer
1
Berging
1
Bureau
1
Eetkamer
1
Fietsenberging
1
Keuken
1
Slaapkamer
3
Terras
2
Toilet
1
Woonkamer
1
Toilet
1
Technisch
Bouwjaar
2020
Algemene staat
Luxe afwerking
Bemeubeld
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Recht van voorkoop
Nee
As-built attest
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
G-score

Gebouw-score

Klasse A: geen overstroming gemodelleerd / Klasse B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering SC2050 / Klasse C: kleine kans op overstromingen onder huidig klimaat / Klasse D: middelgrote kans op overstromingen onder huidig klimaat

A
P-score

Perceel-score

Klasse A: geen overstroming gemodelleerd / Klasse B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering SC2050 / Klasse C: kleine kans op overstromingen onder huidig klimaat / Klasse D: middelgrote kans op overstromingen onder huidig klimaat

A
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
EPC
54 kWh/m2
Certificaat elektriciteit
Ja

raming aankoopkosten

Appartement 3 slaapkamers
€ 945.000
Registratiebelangen (3%)
€ 28.350
Totaal
€ 973.350

simulatie aflossing

Ontleend bedrag
Rentevoet
Looptijd
Maandelijkse aflossing

Een vraag? Stel ze gerust!

Onze adviseurs staan voor u klaar. Zij helpen u graag met elke vraag verder. Neem vrijblijvend telefonisch of via bericht contact op.

Michael Dasseville Adviseur verkoop 0484384026 michael@euroimmo.be
representative
Bel
0484384026
Chat

u verkoopt?

Uw woning verkopen aan de beste prijs? Start met een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Vraagt u zich af hoeveel uw eigendom waard is?

Vastgoed in Nieuwpoort en aan de kust vereisen een specifieke aanpak. Onze experts kennen daarom de lokale markt als geen ander.

Klik op de waardebepaler en wij onderzoeken gratis en vrijblijvend uw vraag.

ontdek ook