loader

Een appartement huren in Nieuwpoort

Nieuwpoort is absoluut één van de parels aan de Belgische kust. De verkeersvrije zeedijk, het schitterende zandstrand en de grootste jachthaven van Europa met 2000 ligplaatsen, zijn slechts enkele van de troeven van deze toegankelijke en trendy badplaats.

De veelzijdigheid van Nieuwpoort is uniek. Naast de indrukwekkende jachthaven met de kleurrijke vissersboten, kan u genieten van talrijke avondmarkten, cafés en restaurants, of kan u tot rust komen op het uitgestrekte zandstrand. De combinatie van Nieuwpoort-Bad, Nieuwpoort-Stad en het groene hinterland is echt uniek.

Nieuwpoort zet ook in op betaalbaar wonen. Dankzij de inspanningen voor de beleving en vernieuwing en de betaalbaarheid van de appartementen, trekt Nieuwpoort ook jongen gezinnen aan. Zo creëert de stad een gezonde mix van vaste bewoners, tweede verblijvers en huurders.

Ook voor wie werkt is een appartement huren in Nieuwpoort interessant. Zo heeft u een mooie huurwoning met centrale kustligging en zijn de andere badplaatsen gemakkelijk te bereiken.

Euro Immo biedt appartementen te huur aan in het veelzijdige en trendy Nieuwpoort aan de Belgische kust.

Waarom een appartement huren?

Een appartement huren heeft zo zijn voordelen:

  • U heeft meer vrijheid. Een huurcontract opzeggen gaat gemakkelijk.
  • Als huurder heeft u minder startkapitaal nodig. Wat u niet hoeft uit te geven kan u dan sparen of uitgeven aan leuke dingen.
  • Als er grote onderhoudswerken nodig zijn, neemt u contact op met de huisbaas.
  • Als huurder heeft u ook een beperkte verzekeringskost.
  • Bent u niet zeker van de locatie waar u wilt wonen? Huren geeft u de mogelijkheid om dit uit te proberen vooraleer u een grote investering doet.

Ontdek de voordelen van Euro Immo.

Euro Immo is reeds 40 jaar het erkend verhuurkantoor bij uitstek in Nieuwpoort en omstreken. Met een aandeel van 65% in de Nieuwpoortse verhuurmarkt onderscheidt Euro Immo zich door een efficiënte, kwalitatieve en transparante dienstverlening. Hierdoor kunnen we u perfect bijstaan bij het huren van een appartement.

Ben je van plan om een appartement te huren en heeft u hierbij specifieke wensen? U kan Euro Immo 24/24 bereiken via telefoon en e-mail. Wij helpen u bij het vinden van de ideale woning!

Naast het aanbod van appartementen te huur, heeft Euro Immo ook een ruim aanbod aan appartementen te koop, nieuwbouwappartementen te koop en vakantieappartementen te huur. Verder bieden wij ook diensten aan zoals het verkopen en verhuren van uw appartement en beschikken wij over een eigen onafhankelijke syndicusafdeling.