U verkoopt?

U gaat uw huis of appartement in Nieuwpoort verkopen?

Vaak is het niet eenvoudig voor eigenaars om zelf een verkoop te realiseren: De wetgeving wordt steeds ingewikkelder en de concurrentie zet alle middelen in. Ook is een neutrale prijsbepaling in vele gevallen niet voor de hand liggend en is het uitgebreid adverteren een hele klus. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt het rondleiden van geïnteresseerden voor de eigenaar vaak een emotionele en tijdrovende gebeurtenis.

 

Hoe maken wij dan het verschil?

Met 45% van de Nieuwpoortse verkoop in portefeuille, dat is zo’n 200 verkopen per jaar, zijn wij reeds 20 jaar de referentiemakelaar in Nieuwpoort en omstreken.

Dankzij onze unieke kennis van de Nieuwpoortse markt helpen wij u met de correcte prijszetting en het adverteren van uw goed. Zo is Nieuwpoort een heel diverse vastgoedzone: een herenhuis aan de markt zal bvb een andere benadering vereisen dan een appartement aan de havengeul.

Ons team weet bijgevolg als geen ander uw eigendom te waarderen en in de kijker te zetten.

Geïnteresseerden ontvangen wij altijd eerst op ons kantoor en tijdens de plaatsbezoeken leiden wij hen telkens persoonlijk in het pand rond, zo zijn wij snel op de hoogte van de wensen en mogelijkheden van de kandidaat-koper
en realiseren we een vlotte en zekere verkoop.

Naast het commerciële aspect is het in orde brengen van alle wettelijke verplichtingen een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, wij zorgen er namelijk voor dat u beschikt over en in regel bent met o.a.:
• de eigendomstitel
• het aanslagbiljet van onroerende voorheffing
• het attest elektrische keuring
• het EPC-attest
• het bodemattest
• de stedenbouwkundige inlichting
• de kadastrale legger
• en de eventuele syndicusinlichtingen.


Zo ziet u: Het Euroimmoteam van 12 mensen zet zich dagelijks in om hun klanten in de watten te leggen.

Contacteer ons vrijblijvend, wij staan voor een persoonlijk contact en realiseren snel en correct uw verkoop!


Euroimmo is er voor u.

 

Contactformulier