Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Syndicusmedewerker op voltijdse basis!

Hiervoor werk je samen met 14 gespecialiseerde collega’s: je staat er dus niet alleen voor! In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks beheer van jouw portefeuille gebouwen in mede-eigendom.

Je verzorgt het financieel, technisch en administratief beheer, en je bent hiervoor full-time in contact met onze klanten en leveranciers. Je werkt zelfstandig binnen ons team waar je 100% kan rekenen op de steun en ervaring van de collega’s. De dienstverlening gebeurt hoofdzakelijk in het Nederlands maar basiskennis van Frans (zeker mondeling) is vereist. Daarnaast beschik je over een rijbewijs B.

Ben je administratief onderlegd, oplossingsgericht en beschik je over technisch inzicht? Weet je daarbij professioneel maar sympathiek om te gaan met mensen dan kijken we graag uit om je te ontmoeten. Ervaring is met gebouwenbeheer is een pluspunt, maar voor wie enkel boekhoudkundige ervaring heeft is een inlooptraject zeker mogelijk.

Bij Euro Immo cultiveren we de bedrijfscultuur waar persoonlijke en professionele groei hand in hand gaan, je kan uiteraard op ons rekenen voor het ontwikkelen van de vereiste competenties maar ook daarna. Ons team schoolt zich regelmatig bij en dat wordt vanuit het management ook aangemoedigd, doorgroeien is daarom bij ons altijd mogelijk.

Ben je op zoek naar een boeiende en afwisselende job met collega’s die op een respectvolle en energieke manier samenwerken, waar appreciatie en teamspirit op de eerste plaats komen en waar dankzij hard werk ook in de resultaten gedeeld wordt? Dan zal je graag deel uitmaken van Euro Immo-team!

De vacature betreft een full-time vijf dagen 38u-week tewerkstelling, waaronder ook op zaterdag (woensdag en zondag zijn onze sluitingsdagen).

De verloning wordt in overeenstemming met de functie, opleiding en ervaring bepaald, daarnaast beschik je over een pakket aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, onkostenvergoeding, groepsverzekering en meer…

Ben je geïnteresseerd om ons te ontmoeten en de details van deze vacature te bespreken? Neem vrijblijvend contact via inge@euroimmo.be.