home/kopen/recent verkocht/Topwoning Ijzer 1
kaart
delen

Topwoning Ijzer 1

Dit pand is helaas verkocht Bekijk hier het actuele koopaanbod Ijzer 1, Nieuwpoort 160M2 1 1 1 3

Topwoning Ijzer 1

Dit pand is helaas verkocht Bekijk hier het actuele koopaanbod Ijzer 1, Nieuwpoort 160M2 1 1 1 3

Topwoning met tal van mogelijkheden in de groene rand van Nieuwpoort te koop!

Wat een schitterende woning mogen wij u hier presenteren!

Om te beginnen bevinden we ons hier op een fenomenale locatie. In de groene rand van Nieuwpoort, net buiten de grote drukte van het stadscentrum en toch slechts op 150 stappen ervandaan krijgen we hier een schitterende symbiose van groen en rust in de stad. De vele waterlopen in de omgeving zorgen bovendien voor een dagelijks ongezien vakantiegevoel. Daarbovenop zijn er ook tal van uitvalswegen naar zowat alle grotere steden en gemeenten langs de kustregio. Ook de autosnelweg en openbaar vervoer zijn vlakbij en voor de fietser of wandelaar onder u is dit een waar paradijs.

Over naar de woning zelf. Wanneer we binnenkomen merken we onmiddellijk dat deze eigenaars als geen ander de originele charmante elementen uit de woning hebben weten te combineren met een moderne hedendaagse inrichting. De originele deuren in combinatie met de moderne kunstwerken (de kunst helaas niet inbegrepen) vallen hierbij onmiddellijk op. Op de gelijkvloerse is er een nieuwe luxueuze keuken, lichtrijke eetplaats, warm aangekleed salon, toilet, bergruimte met toegang tot de kelderverdieping en toegang tot de tuin. De kelder loopt door onder de volledige woning waardoor hier tal van mogelijkheden zijn. De tuin is dan weer een zalig plekje om uit te rusten na een lange werkdag. Op de eerste verdieping vinden we de charmante badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, een 2e toilet en bergruimte. Daarnaast is er ook op de eerste verdieping een volledige woonkamer die heden deels als atelier wordt gebruikt maar ook zomaar als extra slaapkamers dienst zou kunnen doen, afhankelijk van uw wensen. Vanuit deze vertrekken hebben we tevens een schitterend zicht op het sluizencomplex! Tot slot zijn er op de 2e verdieping 3 slaapkamers en beschikt de hoofdslaapkamer over een dressingruimte.  

Voor de woning zijn er verschillende parkeerplaatsen waardoor u nooit hoeft te zoeken naar een plekje, in de kelder is plaats zat voor fietsen waardoor ook dit geen probleem vormt.

Tot slot werden op deze woning (na de opmaak van het EPC) ook nog zonnepanelen geplaatst die inbegrepen zijn in de verkoop. Ook qua energie is dit dus een voltreffer!

Wordt u de nieuwe trotse eigenaar van deze prachtige woning langs de groene rand van Nieuwpoort?! Reserveer snel uw bezoek voor iemand anders u voor is en met deze kans gaat lopen.

EPC: 222.

  • Algemeen
  • Indeling
  • Technisch
Algemeen
Referentie
Ijzer 1
Transactie
Verkocht
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaarheid
Bij akte
Bewoonbare opp.
220 m2
Totale opp.
160 m2
Slaapkamers
3

Topwoning Ijzer 1

Dit pand is helaas verkocht Bekijk hier het actuele koopaanbod Ijzer 1, Nieuwpoort 160M2 1 1 1 3
Indeling
Fietsenberging
1
Kelder
1
Eetkamer
1
Keuken
1
Woonkamer
1
Berging
1
Toilet
1
Koer
1
Terras
1
Tuin
1
Badkamer
1
Berging
1
Bureau
1
Eetkamer
1
Toilet
1
Woonkamer
1
Dressing
1
Slaapkamer
3
Technisch
Algemene staat
Instapklaar
Bemeubeld
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Recht van voorkoop
Nee
As-built attest
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
EPC ref.
20150714--000177789-8--1
EPC
222 kWh/m2
Certificaat elektriciteit
Ja

Een vraag? Stel ze gerust!

Onze adviseurs staan voor u klaar. Zij helpen u graag met elke vraag verder. Neem vrijblijvend telefonisch of via bericht contact op.

Michael Dasseville Adviseur verkoop 0484384026 michael@euroimmo.be
representative
Bel
0484384026
Chat

u verkoopt?

Uw woning verkopen aan de beste prijs? Start met een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Vraagt u zich af hoeveel uw eigendom waard is?

Vastgoed in Nieuwpoort en aan de kust vereisen een specifieke aanpak. Onze experts kennen daarom de lokale markt als geen ander.

Klik op de waardebepaler en wij onderzoeken gratis en vrijblijvend uw vraag.

ontdek ook