07/07/2021

EURO IMMO tipt de Instagramwandeling ‘Walk on Sunshine’!

Wandelen in en rond Nieuwpoort is altijd een goed idee, maar deze zomer wordt het ook een leuk idee! De Instagramroutes van Nostalgie nemen u op een speelse manier mee langs dé hotspots van Nieuwpoort Bad en Stad. Euro Immo heeft de wandeling uitgetest en … met veel plezier goedgekeurd!

Met de Walk on Sunshine-routes die deze zomer in Nieuwpoort Bad en Stad lopen, trakteert Nostalgie wandelaars op een hele leuke ervaring. Het is ideaal om collega’s, familie en vrienden op te trommelen. Op het einde van de routes ervaart u ongetwijfeld een warm en vernieuwd groepsgevoel, en heeft u vast ook heel wat nieuwe plekjes leren kennen.

Waar wacht u nog op?

Er zijn twee wandelingen beschikbaar. Eentje doorheen Nieuwpoort Bad (4,2 km) waar u mee kan kreunen met Walter Grootaers en een kortere doorheen Nieuwpoort Stad (3,5 km) die u met Blondie laat bellen! Beide routes zijn niet al te lang, dus ook voor de niet-wandelaars en (klein)kinderen is dit een geweldig idee.

De Instagramroutes zitten boordevol muziek, maar u krijgt niet alleen hippe dingen te horen, u krijgt ook heel wat mooie dingen te zién: de wandelingen brengen u voorbij enkele kleurrijke stops. Wedden dat u prachtige Instagramfoto’s kan maken? Ga er creatief mee aan de slag!

And last but not least… De Nostalgie Walk On Sunshine-routes creëren een zalig vakantiegevoel! Zeker wanneer u de dag kan afsluiten met een hapje en een drankje in het uitnodigende centrum van Nieuwpoort!

Euro Immo is het er unaniem over eens: deze Instagramwandelingen doorheen Nieuwpoort kan u meerdere keren doen. Misschien komen wij elkaar onderweg eens tegen!