Ontdek jouw ideale vakantieappartement aan zee op 11 april!

Wij zijn al helemaal in de stemming voor een stralende paasvakantie! Op donderdag 11 april zetten we de deuren open voor een bijzondere opendeur route langs enkele prachtige appartementen aan zee. Kom binnenkijken en laat je inspireren door de mogelijkheden voor jouw perfecte vakantieplekje.

10:00 – 11:30 Villa Maura en Carpe Diem

We starten onze dag in Oostduinkerke bij Villa Maura in Albert I Laan 192, een stille getuige van luxe en sereniteit in de duinen. Vervolgens bezoeken we Residentie Carpe Diem aan Brabantstraat 13 in Nieuwpoort, waar de rust van een centrale locatie samengaat met het charmante zeezicht.

Ontdek hier Villa Maura
Ontdek hier Residentie Carpe Diem

14:00 – 15:30 Icarus en Aalscholver

In de namiddag verwelkomen we je bij Residentie Icarus aan Brabantstraat 5 in Nieuwpoort. Dit appartement biedt een zonnige zuidoriëntatie met een schitterend terras. Daarna staat Residentie Aalscholver op de agenda, gelegen aan Elisalaan 15, een modern toevluchtsoord dicht bij het strand en het levendige winkelgebied.

Ontdek hier Residentie Icarus
Ontdek hier Residentie Aalscholver

16:00 – 17:30 Den Oever en Zonnestraal A

Onze dag eindigt met twee bijzondere bezichtigingen. Eerst ontdekken we Residentie Den Oever aan Lombardijdestraat 2 in Nieuwpoort, een luxe appartement met een unieke ligging aan de zeedijk. Ten slotte bezoeken we Residentie Zonnestraal aan Zeedijk 66, waar luxe en een adembenemend uitzicht hand in hand gaan.

Ontdek hier Residentie Den Oever
Ontdek hier Residentie Zonnestraal