10/02/2024

Vastgoednieuws om de krokusvakantie goed in te zetten

Euro Immo legt uit…

artikel

PID in de schijnwerpers!

Niet iedereen is bekend met het PID, of het Postinterventiedossier. Waarschijnlijk omdat mensen er pas mee te maken krijgen wanneer ze een woning willen verkopen of verbouwen. Toch is het PID sinds 2001 verplicht en is de meerwaarde van het dossier erg groot.

Lees meer

artikel

Huurprijzen in Vlaanderen kunnen opnieuw stijgen

Sinds 1 oktober 2023 is een indexering voor de huurwoningen met een label D, E en F opnieuw toegelaten, al moeten verhuurders zich houden aan een aangepaste formule met correctiefactor. Op die manier hoeft niemand een torenhoge indexatie te vrezen, na een jaar bevroren huurprijzen.

Lees meer

Nieuwe medewerker boekhouding gezocht

Wij zijn op zoek naar een nieuwe ster aan ons boekhoudkundig firmament voor de syndic-afdeling en hebben uw hulp nodig! Kent u iemand die perfect in ons team zou passen? Laat het ons weten! Als uw aanbeveling leidt tot een nieuwe aanwerving, bedanken we u met een heerlijk weekendje uit in Nieuwpoort. Uw netwerk kan de sleutel zijn tot onze volgende topmedewerker – en uw ticket naar een ontspannen uitje aan zee!

Voorverkoop: als gewaardeerde klant van ons kantoor presenteren we u met grote fierheid onze nieuwste projecten; Ontdek Residentie ‘Casa del Sole’ & ‘Casa del Mare’, 11 unieke appartementen op een boogscheut van het strand.