home/kopen/overzicht/Residentie Casa del Sole
kaart
delen
printen

Residentie Casa del Sole

vanaf € 490.000 Franslaan 29, Nieuwpoort

Welkom bij uw nieuwe thuis aan zee!

Welkom bij Residentie 'Casa del Sole', een uniek bouwproject dat elegantie, moderne esthetiek en hoogstaande levenskwaliteit belooft. Van de eigentijdse gevels tot de doordachte constructie in gewapend beton, elke stap in de creatie van deze residentie ademt vakmanschap en aandacht voor detail.
Ontdek de verfijnde afwerking van de gevels met voegen die niet alleen weerbestendig zijn, maar ook zorgen voor een perfecte isolatie. Het dak, bedekt met keramische dakpannen, belooft duurzaamheid en esthetiek in één adem, terwijl marmeren raamtabletten en vlakke effen deuren een gevoel van klasse toevoegen.
Binnenin wordt elke ruimte een oase van rust en luxe. Van de met zorg geselecteerde wandtegels in de badkamer tot de moderne keukens die zijn uitgerust volgens gedetailleerde ontwerpen, elk element draagt bij aan het creëren van een residentie waar comfort hand in hand gaat met verfijning. Bovendien worden elk van deze keuzes uitvoerig met u doorsproken zodat u zélf het appartement van uw dromen kan samenstellen.
Ontdek de innovatieve verwarmingstechnologieën die zorgen voor een harmonieus gevoel van warmte in elke kamer, en geniet van de voordelen van duurzaam wonen met dit geavanceerd systeem van vloerverwarming met individuele warmtepomp. 
Dit bouwproject is niet alleen een residentie; het is een belofte van een exclusieve levensstijl aan de Belgische kust. Stap in de wereld van luxueus wonen en ontdek met ons de harmonie van comfort en esthetiek in Residentie 'Casa del Sole'. 
Welkom bij uw toekomstige thuis!

E-peil 30.

Een vraag? Stel ze gerust!

Onze adviseurs staan voor u klaar. Zij helpen u graag met elke vraag verder. Neem vrijblijvend telefonisch of via bericht contact op.

Michael Dasseville Adviseur verkoop
representative
Bel
0484384026
Chat
Type Slpk. Opp. Prijs Status
Casa del Sole 00.01Appartement 2 slaapkamers280 M2Verkocht
Casa del Sole 01.01Appartement 2 slaapkamers297.5 M2€ 490.000Te koopmeer info
Casa del Sole 02.01Appartement 2 slaapkamers297.5 M2Verkocht
Casa del Sole 03.01Appartement 2 slaapkamers297.5 M2Verkocht
Casa del Sole 04.01Appartement 2 slaapkamers297.5 M2Verkocht
Casa del Sole 05.01DUPLEX 3 slaapkamers3152 M2€ 666.750Te koopmeer info

vergelijkbaar aanbod

u verkoopt?

Uw woning verkopen aan de beste prijs? Start met een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Vraagt u zich af hoeveel uw eigendom waard is?

Vastgoed in Nieuwpoort en aan de kust vereisen een specifieke aanpak. Onze experts kennen daarom de lokale markt als geen ander.

Klik op de waardebepaler en wij onderzoeken gratis en vrijblijvend uw vraag.

ontdek ook