home/kopen/overzicht/Residentie Casa del Mare
kaart
delen
printen

Residentie Casa del Mare

vanaf € 480.000 Franslaan 23C, Nieuwpoort

Welkom bij Casa del Mare!

Ontdek Residentie Casa del Mare in Nieuwpoort, een symbool van vooruitstrevende architectuur en luxueus wonen.

Het nieuwbouwproject herbergt één handelspand en maar liefst vijf topappartementen. Elk appartement in dit exclusieve project belichaamt een droom van comfort en stijl, verrijkt met state-of-the-art voorzieningen zoals vloerverwarming aangedreven door individuele warmtepompen. Residentie Casa del Mare onderscheidt zich onder meer door zijn prachtig ontworpen, diepe terrassen, die een naadloze overgang bieden van het interieur naar de buitenruimte. Deze ruime terrassen zijn perfect om te ontspannen, te entertainen of gewoon te genieten van de serene omgeving. Ze vormen een uniek aspect van elk appartement, waardoor bewoners optimaal kunnen profiteren van de buitenlucht en het uitzicht, terwijl ze toch het comfort en de privacy van hun eigen huis behouden.

De zuidoriëntatie van de residentie zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht in elk appartement, wat bijdraagt aan een warme en uitnodigende sfeer.

Nieuwpoort, een parel aan de Belgische kust, is een stad waar historie en moderne luxe samenkomen. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, sfeervolle jachthaven en rijke geschiedenis. Met een diversiteit aan recreatieve activiteiten, van zeilen en windsurfen tot het verkennen van lokale markten en gastronomische restaurants, biedt Nieuwpoort voor ieder wat wils. De stad is ook een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, met nabijgelegen natuurreservaten en wandelpaden. In Nieuwpoort vindt men een unieke combinatie van ontspanning, cultuur en natuur, perfect voor wie op zoek is naar een evenwicht tussen rust en dynamiek.

Bij Residentie Casa Del Mare heeft u de unieke kans om uw appartement volgens uw persoonlijke smaak en stijl af te werken. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten en zelf de materialen, kleuren en afwerkingen kiezen die uw toekomstige thuis tot een weerspiegeling van uw persoonlijkheid maken. Deze flexibiliteit in design biedt een zeldzame kans om een ruimte te creëren die niet alleen comfortabel en functioneel is, maar ook een authentieke uitdrukking van uw individuele esthetiek.

De fietsberging zorgt ervoor dat ook de fervente fietser onder u zonder zorgen een plek heeft om deze te bergen op een veilige manier. Kelderbergingen zijn beschikbaar mits supplement. Voor de wagen zijn er garages beschikbaar in de nabijheid die rechtstreeks gelinkt kunnen worden aan het appartement. 

Hier, bij Casa Del Mare, wordt uw droom van een elegant en duurzaam thuis werkelijkheid, genesteld in een omgeving die zowel inspirerend als rustgevend is.

Een vraag? Stel ze gerust!

Onze adviseurs staan voor u klaar. Zij helpen u graag met elke vraag verder. Neem vrijblijvend telefonisch of via bericht contact op.

Michael Dasseville Adviseur verkoop
representative
Bel
0484384026
Chat
Type Slpk. Opp. Prijs Status
Casa del Mare 00.01Handelspand0110 M2€ 480.000Te koopmeer info
Casa del Mare 01.01Appartement 2 slaapkamers275 M2Verkocht
Casa del Mare 04.01Appartement 2 slaapkamers275 M2Verkocht
Casa del Mare 02.01Appartement 2 slaapkamers275 M2Verkocht
Casa del Mare 03.01Appartement 2 slaapkamers275 M2Verkocht
Casa del Mare 05.01DUPLEX 3 slaapkamers3120 M2€ 548.050Te koopmeer info
  • Algemeen
  • Indeling
  • Technisch
  • Documenten
Referentie
Casa del Mare
Transactie
Te koop
Algemene staat
Luxe afwerking
Bouwjaar
2024
Opbrengsteigendom
Ja
Oriëntatie tuin
Zuid
Er zijn geen gegevens gevonden.
Bouwjaar
2024
Algemene staat
Luxe afwerking
Bemeubeld
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

vergelijkbaar aanbod

u verkoopt?

Uw woning verkopen aan de beste prijs? Start met een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Vraagt u zich af hoeveel uw eigendom waard is?

Vastgoed in Nieuwpoort en aan de kust vereisen een specifieke aanpak. Onze experts kennen daarom de lokale markt als geen ander.

Klik op de waardebepaler en wij onderzoeken gratis en vrijblijvend uw vraag.

ontdek ook