01/09/2022

Activiteiten in Nieuwpoort september ‘22

Voor wie deze maand Nieuwpoort komt bezoeken is er heel wat te beleven. Wij hebben voor jou alvast een selectie a met exclusieve evenementen, van tochten door gerestaureerde monumenten tot een concert op geheime locatie. Dit is dé periode om Nieuwpoort (opnieuw) te ontdekken.

Schatten van Nieuwpoort-Bad

5 – 26 september

The White Residence/The Grand, De Barkentijn en Hurlebise worden nu gerenoveerd en in glorie hersteld. Authentieke foto’s, gedichten en anekdotes brengen je in de sfeer. Een verhelderende en ludieke wandeling o.l.v. een gids.

Meer info

Long Course Weekend

23 – 25 september

Een uniek sportfestival met een onverslaanbare atmosfeer. Gedurende drie dagen kunnen atleten kiezen uit drie disciplines (swim, bike, run) welke af te leggen zijn in verschillende afstanden, zodat iedereen deel kan nemen aan een sportweekend op maat.

Meer info

Secret Sea Sessions

14 september

Dit unieke, bijzondere concept, in samenwerking met Dranoeter vzw, staat garant voor 4 bijzondere muzikale avonden. Hoezo? Bijzonder? Wel, je kent de veelbelovende line-up, maar de locatie verneem je pas de dag van het concert.

Meer info

Newport Drivers Days

10 – 11 september

Newport Drivers Days is terug met een vernieuwd concept.Zowel classic cars als de meest hippe sportwagens zijn te gast in Nieuwpoort. Geef je ogen de kost in het Prins Mauritspark en geniet van tal van foodstands en animatie.

Meer info