22/11/2022

Geen hoge energiefactuur voor onze klanten!

Euro Immo heeft een prachtige deal in de wacht gesleept: een vast contract met onze energieleverancier voor onze bestaande én nieuwe klanten. Dit betekent 0% stijging op energiekosten van het verbruik in het mede-eigendom tot najaar 2024.

En ook toekomstige klanten kunnen van dit vast contract profiteren!

Op zoek naar een (nieuwe) syndicuspartner? Contacteer Euro Immo en maak vandaag nog de juiste beslissing: ook nieuwe klanten genieten namelijk van dit vaste contract bij onze energieleverancier! Nog tot najaar 2024 wordt zowel de prijs voor gas en elektriciteit voor het verbruik in jouw mede-eigendom vastgezet.

Michael In Actie 768x512.png

Mede-eigenaars en bewoners van appartementen met Euro Immo als syndicus hebben al een jaar lang geluk: in tegenstelling tot de rest van België zien zij hun gas- en elektriciteitsfactuur in de mede-eigendom niet stijgen.

Wij willen onze klanten helpen waar nodig: in huis, in de traphal, in de garage en ook … In de portemonnee!

En wie kiest voor Euro Immo als syndicus, doet dit uiteraard niet alleen voor een besparing op gas- en elektriciteitsprijzen, … Onze klanten genieten ook van 100% kwaliteit, gedrevenheid en transparantie, aangeboden door een hartelijk team met doorgedreven syndicexpertise.

Euro Immo staat bekend als de grootste vastgoedmakelaar in de regio die nog steeds een persoonlijke aanpak garandeert.

Welkom, Residentie Zonnehaven!

Lagere kosten voor gas en elektriciteit voor elke mede-eigendom die wij beheren? Allesbehalve vreemd dat ook de (mede-)eigenaars en bewoners van Residentie Zonnehaven Euro Immo naar voor schoven als hun nieuwe syndicus!

Kiezen voor Euro Immo is kiezen voor een vaste prijs, van zowel gas als elektriciteit, tot september 2024!

We lichten graag toe wat wij als syndicus voor jou betekenen.

Bel ons eens op? 058 23 65 82
of stuur ons een berichtje: https://www.euroimmo.be/syndicus/