23/11/2022

Zorgeloos investeren in vastgoed: ontdek zorgcampus Paul Gilson

Euro Immo stelt samen met Brixter het nieuwe vastgoedproject ‘Paul Gilson’ voor. Deze zorgcampus biedt een interessante opportuniteit om zorgeloos te investeren in vastgoed, met een gegarandeerde huuropbrengst van 30 jaar via Zorgdorpen vzw.

Wie vandaag zijn roerend vermogen ziet verdampen door de hoge inflatiecijfers overweegt misschien om dit te betonneren in huurvastgoed. Er bestaan verschillende formules maar investeren in zorgvastgoed is hierbij een stabiele en zekere beslissing.

 

Vastgoedontwikkelaar Brixter realiseerde reeds verschillende projecten in deze sector en bewijst hiermee niet aan zijn proefstuk toe te zijn. Een solide partner dus die u hierin een pasklaar antwoord biedt.

Zorgcampus ‘Paul Gilson’ is gelegen te Brugge en beschikt over aangepaste zorgkamers, dit zijn kamers en studio’s voorzien van alle moderne faciliteiten en aangepast voor gasten met een verminderde mobiliteit. Dit vastgoedproject biedt plaats aan 42 bewoners met een fysieke of verstandelijke handicap, kortom voor iedereen die zorg nodig heeft, permanent of tijdelijk, ongeacht de leeftijd. Daarbij is er de prachtige ligging in een groene oase van rust. Het beheer, onderhoud en de verhuur gebeurt volledig door Zorgdorpen vzw.

Dankzij de grote vraag, er is in Vlaanderen een wachtlijst van 16.000 hulpbehoevenden, en de gegarandeerde huurinkomsten via zorgdorpen (https://www.zorgdorpen.be) is dit een investering met 30 jaar gegarandeerd & geïndexeerd nettorendement van 3% bij gelijkblijvende wetgeving.

Nog even alle voordelen op een rijtje:

  • 30 jaar gegarandeerd & geïndexeerd rendement
  • Uw rendement is netto, onderhoud- en herstellingskosten voor de uitbater
  • Inkomsten zijn onbelast bij aankoop privé (fiscale ruling)
  • Geen onroerende voorheffing
  • Mogelijkheid tot volledige recuperatie van btw ook als particulier
  • De uitbater neemt alle praktische aspecten zoals onderhoud en verhuur op zich
  • Een jaarlijks geïndexeerd nettorendement van 3% bij gelijkblijvende wetgeving
  • De exploitatie in professionele handen

Een snelle en zekere oplossing voor wie momenteel een goede investering zoekt!

Meer weten? Contacteer onze dienst verkoop via verkoop@euroimmo.be of telefonisch via +32(0) 58 23 65 82.