07/01/2023

2022 Wat een jaar! Realisaties Euro Immo

2022 Wat een jaar!

Ons team heeft alvast haar beste beentje weer voorgezet, niet alleen mochten we opnieuw vele mede-eigenaars ondersteunen, maar waren er toch weer heel wat verwezenlijkingen die we als syndicus met grote fierheid op onze borst spelden, graag sommen we enkele toppers op:

1.Welkom Residentie Zonnehaven:

596 nieuwe mede-eigenaars in Nieuwpoort waaronder de bewoners van het prestigieuze residentiecomplex Zonnehaven I, II, III en IV maakten dit jaar de keuze om Euro Immo aan te stellen als syndicus. Dankbaar en trots: dat zijn we helemaal… dat we goed bezig zijn en met volle energie 2023 ingaan: reken er maar op!

2.Vast gebetonneerde energietarieven tot september 2024!

Euro Immo sleepte nog voor de prijsstijgingen in 2022 een mooi vast contract met haar energieleverancier in de wacht voor alle bestaande én nieuwe klanten. Dit betekent 0% stijging op energiekosten van het verbruik in het mede-eigendom tot najaar 2024.

Michael In Actie 768x512.png

3.Springvloed: Volledige Gevelrenovatie

Na jaren bemiddeling met alle betrokken partijen wij mochten wij in 2022 een geslaagde gevelrenovatie van residentie Springvloed opleveren. Op alle vlakken werd ingegrepen: structureel, energetisch ruimtelijk en architecturaal: een successtory waarvan onze zaakvoerder Stefaan Dhondt graag alle details verklapt in deze reportage van appartement.tv

4. Residentie Lombardie:

Niet alleen de gevelrenovatie van Residentie Springvloed mochten wij in 2022 opleveren, ook residentie Lombardie mocht 2022 afsluiten in een nieuw kleedje! De verouderde gevel werd niet alleen visueel gemoderniseerd, ook op het vlak van energie beantwoordt deze nu volledig aan de hedendaagse normen: mede-eigenaars genieten nu 3 maal: 1. van een lagere energiefactuur, 2. een mooie waardestijging en 3. van een nog aangenamer verblijf.

5. Residentie Ysera III:

Veiligheid en comfort zijn de sleutelwoorden wanneer het over wonen gaat, de volledig vernieuwde personenliften van residentie Ysera III is dan ook een mooie upgrade voor het gebouw en haar mede-eigenaars.

6. Residentie Zeeduin

Wie recent Residentie Zeeduin bezocht heeft de vernieuwde inkomhal ongetwijfeld opgemerkt, dankzij haar moderne lijn en kwaliteitsmaterialen is thuiskomen in residentie Zeeduin meer dan ooit een aangename ervaring geworden. Men mocht er rekenen op een vernieuwde tegelvloer, een vernieuwd vals plafond met spotjes, nieuwe brievenbussen met led strip, een grote spiegel met led strip, volledig vernieuwd schilderwerk, en vernieuwde inkomdeuren. Dankzij de samenwerking met bouw- en renovatiefirma Mortier werd deze totaalrenovatie een succes. Bedankt!

7. Residentie Sea Port

Een nieuwe autolift in de residentie Sea Port: Na bijna 1,5 jaar wachten op een nieuwe lift was het voor de mede-eigenaars van residentie Sea Port een groot feest om de nieuwe wagenlift (en garagepoort van Assa Abloy) in dienst te nemen. Deze werd geplaatst door firma Dumon, die naadloos vakwerk leverde. Dit juweeltje resulteert dan ook geregeld in complimenten van de vele tevreden mede-eigenaars.