Geachte klant,

Post corona zijn de contrasten in het vastgoedlandschap verscherpt: de vraag overstijgt onverminderd het aanbod en nieuwe opportuniteiten bieden zich hierbij aan.

Het is daarom dat ik me graag tot u wend om een nieuw partnerschap met investeerder en ontwikkelaar IL POSTO voor te stellen. Sinds meerdere jaren zijn zij expert in de financiële optimalisatie van bestaand vastgoed en vanuit deze hoedanigheid zijn wij ervan overtuigd dat wij samen een meerwaarde voor onze klanten kunnen betekenen.

Concreet houdt het in dat Il Posto onderzoekt of eigendommen potentieel herontwikkeld kunnen worden: vele eigendommen zijn namelijk sterk verouderd of behoorlijk onder de hedendaagse toegestane bouwlimieten verwezenlijkt. De stijgende vastgoedprijzen betekenen bijgevolg een alsmaar interessantere herontwikkelingsmarkt. Eigenaars die in deze projecten participeren delen in de winst van de herontwikkeling met daarenboven een eventuele verjonging en vernieuwing van hun eigen bezit. Een win-win dus!

Daarom nodig ik u graag uit op één van onze twee informele recepties te Hotel Cosmopolite in Nieuwpoort (op 31/10 om 11u, en op 13/11 om 17u30) waarbij we tijdens een gezellig moment met een glas en enkele hapjes dit veelbelovend project vrijblijvend aan u voorstellen.

Interesse? Reserveer uw aanwezigheid aan michael@euroimmo.be met vermelding van het aantal personen en uw voorkeur voor 31/10 of 13/11, de plaatsen zijn beperkt dus snelle beslissers zijn zeker van de partij.

Ik kijk er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen,

Met vriendelijke groeten,

Stefaan Dhondt
Gedelegeerd bestuurder Euro Immo NV