09/09/2022

Zorgen omtrent inflatie?

Euro Immo stelt in samenwerking met Brixter graag een interessante opportuniteit voor: het nieuwe vastgoedproject Paul Gilson met 30 jaar gewaarborgde huuropbrengst.

Wie vandaag zijn roerend vermogen ziet verdampen aan inflatie overweegt misschien om dit te betonneren in huurvastgoed. Er bestaan verschillende formules maar investeren in zorgvastgoed is hierbij een stabiele en zekere beslissing.

Vastgoedontwikkelaar Brixter realiseerde reeds verschillende projecten in deze sector en bewijst hiermee niet aan zijn proefstuk toe te zijn. Een solide partner dus die u hierin een pasklaar antwoord biedt:

De Zorgcampus ‘Paul Gilson’ te Brugge beschikt over aangepaste ZORGKAMERS (geen serviceflats) voor iedereen die zorg nodig heeft, permanent of tijdelijk, ongeacht de leeftijd.

Dankzij de grote vraag, er is in Vlaanderen een wachtlijst van 16.000 hulpbehoevenden, en de gegarandeerde huurinkomsten via zorgdorpen (https://www.zorgdorpen.be) is dit een investering met 30 jaar gegarandeerd & geïndexeerd nettorendement van 3% bij gelijkblijvende wetgeving.

Een snelle en zekere oplossing voor wie momenteel een goede investering zoekt.

Meer weten? Contacteer onze dienst verkoop via
verkoop@euroimmo.be
of telefonisch via +32(0) 58 23 65 82.