Welkom terug !

21/5/2020 Welkom terug !

 

 

Welkom terug!

Vlaams minister-president Jan Jambon heeft gisterenmiddag aangekondigd dat  Belgen opnieuw naar hun tweede verblijf mogen gaan.

Het bezoek is opnieuw toegestaan voor wie eigenaar is, of huurder voor langer dan één jaar, van de tweede woning. De rit naar het tweede verblijf wordt gekwalificeerd als een noodzakelijke verplaatsing. Ook in de tweede woning mogen vier personen worden ontvangen, al moeten dat wel dezelfde vier zijn die ook thuis werden uitgenodigd. Horeca en openbaar sanitair blijft tot nader order gesloten aan de kust zoals ook in het binnenland.

We kijken er dan ook naar uit om u opnieuw te mogen verwelkomen en hopen samen met u, dankzij het naleven van de voorschriften, verder van de versoepeling van de maatregelen te mogen genieten.

Het ministerieel besluit is intussen gepubliceerd is in het Belgisch Staatsblad. De beslissing gaat vandaag in.

Welkom terug in Nieuwpoort!
Met zonnige groeten,
Team Euro Immo

 

 

 

Gratis waarde-/kostenberekening

Vraagt u zich af hoeveel uw eigendom waard is, of wat de eventuele verhuurprijs kan bedragen? Of bent u eerder benieuwd naar wat de syndicuskosten voor uw eigendom bij Euro Immo zouden zijn? Klik op één van de calculatoren en uw vraag wordt gratis berekend.

Verkoopwaarde Verhuurwaarde Beheerkost