29/03/2024

Start van de paasvakantie 2024

Euro Immo legt uit…

artikel

Woningpas

Hoewel het al enige tijd mogelijk is voor eigenaren om hun woningpas online raad te plegen, was het niet eenvoudig om de informatie te delen met derden of deze openbaar te maken voor het grote publiek. Tot nu. In één handomdraai kunnen huiseigenaren hun woningpas downloaden en delen met iedereen die interesse heeft.

Lees meer

artikel

Meldplicht aftrek beroepskosten

De federale regering heeft eind december een aantal nieuwe maatregelen getroffen om de huurinkomstenrapporten van verhuurders nauwkeuriger te maken. Huurders die hun huurwoning beroepsmatig benutten en de huur als zakelijke kost aftrekken, zullen de fiscus vanaf dit jaar extra informatie moeten verstrekken. Op die manier kan de belastingdienst de huurinkomsten bij professioneel gebruik van een onroerend goed efficiënter controleren.

Lees meer

artikel

Opendeurroute

Wij zijn al helemaal in de stemming voor een stralende paasvakantie! Op donderdag 11 april zetten we de deuren open voor een bijzondere opendeur route langs enkele prachtige appartementen aan zee. Kom binnenkijken en laat je inspireren door de mogelijkheden voor jouw perfecte vakantieplekje.

Lees meer