30/12/2021

Tips voor 2022: 4x voorbereid!

Beste klant,

Om het jaar op een informatieve noot af te sluiten behandelen wij hieronder 4 belangrijke onderwerpen die u in ‘22 ongetwijfeld van pas komen. Ook volgend jaar blijven wij graag dé vastgoedpartner bij uitstek waar u steeds bij terecht kan voor advies en ondersteuning. Veel lees- en kijkplezier … en tot binnenkort?

Vastgoednieuws met Stefaan Dhondt

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar blikken wij graag met u terug op een bewogen 2021! Corona heeft ook invloed gehad op het aanbod seizoens-, jaar-, en vakantieverhuur. Sinds maart 2020 ervaren wij …

Lees hier verder en bekijk de video

Ontbindende en opschortende voorwaarden: een wereld van verschil

Bij het opstellen van een verkoopovereenkomst, wordt dikwijls gewerkt met opschortende en ontbindende voorwaarden. Hoewel het begrijpelijk is dat veel mensen de termen door elkaar halen, laten zelfs professionelen zich vangen!

Lees hier verder en bekijk de video

Beslissingen nemen op een algemene vergadering van mede-eigendom

Bent u eigenaar van een appartement dat deel uitmaakt van een mede-eigendom? Dan wordt u minstens één keer per jaar door de syndicus uitgenodigd op een verplichte algemene vergadering. U heeft er alle baat bij aanwezig te zijn op deze jaarlijkse vergadering…

Lees hier verder en bekijk de video

Wanneer mag de huisbaas de huur opslaan?

Wie een huurovereenkomst afsluit voor een woning, legt bij aanvang de huurprijs vast voor de volledige duurtijd van het contract. Toch is het wettelijk toegestaan de huurprijs jaarlijks te indexeren, aangezien de kosten van levensonderhoud elk jaar toenemen.

Lees hier verder en bekijk de video

Nieuwe collega gezocht!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste syndicusmedewerker op voltijdse basis! In deze functie ben je samen met ons dynamisch team verantwoordelijk voor het dagdagelijks beheer van jouw portefeuille gebouwen in mede-eigendom. Iets voor jou? Neem dan zeker contact op!

Lees hier verder